Utbildning

Utveckla dig själv och ert ledningsystem.

Vi erbjuder specialutbildningar relaterade till ledningssystem för dig och din organisation.

På LRQA arbetar våra handledare dagligen med ledningssystem och förser dig med de kunskaper och verktyg du behöver för att effektivt arbeta med er organisations utveckling av ert ledningssystem. Alla våra föreläsare har en gedigen revisorsbakgrund och stor expertis inom de områden de föreläser och detta är din garanti för väl investerad tid i dina ambitioner inför din/er framtid. Vi står även till förfogande för skräddarsydda företagsanpassade kurser för er verksamhet. Vi anpassar oss då helt till era förutsättningar och ledningssystem där ni sätter agendan för maximalt utfall av investeringen, hos er eller hos oss. Kontakta oss för mer information.

5 fördelar med utbildning från LRQA 

  • Våra utbildningsledare är erfarna revisorer som förstår era utmaningar och ser till att ni erhåller bra och användbar support.
  • LRQA har ett stort globalt team som förgrenas ut i de lokala verksamheterna och säkerställer ett enhetligt utbildningskoncept.
  • Våra utbildningar ger resultat och säkerställer att kompetens och kunskap kan appliceras i er verksamhet.
  • Utmärkta möjligheter till företagsanpassade kurser som helt skräddarsys för just er organisation och ledningssystem. 
  • Våra utbildningsledares gedigna teoretiska och fleråriga kunskap om och kring ledningssystem gör att ni får en kurs med högsta möjliga kompetensutbyte.