Vi har märkt att du använder en föråldrad webbläsare. Detta innebär att du inte kommer åt vissa funktioner. Uppdatera webbläsaren

Arbetsmiljö

ASCO: Minimera arbetsmiljörisker med ISO 45001.

ISO 45001-certifiering hjälper ASCO att förebygga olyckor och reducera arbetsmiljörisker.

Vill du få mer information eller göra en offertförfrågan?

Viktiga fakta

  • 01

    Kund

    ASCO

  • 02

    Bakgrund

    Har varit etablerade i över 50 år och har kontor i sju länder.

  • 03

    Resultat

    ISO 45001-certifiering

Kundutmaning

ASCO är ett globalt materialhanterings- och logistikföretag vars huvudsyfte är att eliminera de risker som är förknippade med styrning, kontroll och transport av utrustning för olja och gas över hela världen. Det är av yttersta vikt att man kan hjälpa kunderna att leverera den utrustning man behöver till den plats där den behövs, på ett så säkert, snabbt och effektivt sätt som möjligt. Att erhålla ISO 45001-certifiering är ett viktigt besked till kunderna och det bekräftar att ASCO är engagerade och arbetar efter den högsta standarden inom arbetsmiljö.

Så här hjälpte vi till

Våra tekniska experter guidade ASCO genom ISO 45001 övergångsprocessen, där man identifierade brister och områden att fokusera på. Djupgående förberedelser hjälpte ASCO att effektivitetsplanera så att processen kunde genomföras problemfritt, vilket ledde till ett positivt resultat.

Processen har gett oss möjlighet att granska vad vi gör och hur vi gör det, samt säkerställa att vi gör det både säkert och effektivt.

Peter France

VD, ASCO

Tydliga resultat

Peter France, VD på ASCO, sa: ”ISO 45001 uppmanar dig att titta närmare på effektivitet och hur arbetet utförs. Eftersom vi är ett framtidsorienterat företag söker man sätt för att se hur man kan bli bättre, hur man kan leverera förträfflighet. Processen har gett oss möjlighet att granska vad vi gör och hur vi gör det, samt säkerställa att vi gör det både säkert och effektivt.”

”Vi har fler som arbetar med arbetsmiljö idag och vi rekryterar fler och investerar mer. För oss är detta ett viktigt verksamhetsområde och det är ett område som vi är engagerade i och fokuserade på och det kommer vi att fortsätta att göra.” 

Vill du veta mer om tjänsten?

Vill du få mer information eller göra en offertförfrågan?

Tryck på Enter eller pilen för att söka Tryck på Enter för att söka

Sökikon

Sökförslag